Huvudhopp, bajs och rosa fågel

Här är min nya fina fågel som kan pipa och flaxa… och jaga mig!Idag har jag tagit huvudhopp från min säng!!
Det gjorde jätteont och så fick jag näsblod och en STOR bula i pannan. Jag skulle ju bara kolla efter min kloss som ramlat ner på golvet…så lutade jag mig över kanten på sängen och så tänkte jag -”om jag häver mig upp lite på armarna så ser jag bättre”…men se det gick inte, för då fick jag övervikt och ramlade rätt ner i golvet med ansiktet före…
Mamma blev jätterädd och jag blev jätteledsen. Nu får jag inte vara i sängen när inte mamma och pappa är med. Vi ska köpa en lekhage till mig istället, en som man inte kan trilla ut ur.

Sen kom min kompis Embla och hennes mamma. Vi åkte till Center Syd för att shoppa…och kan ni gissa vad jag gjorde där???
Just det, jag bajsade jättemycket!!! Men den här gången åkte vi inte hem utan mamma och mormor (som vi fikade med där) fick ta mig till ett skötrum och försöka få mig ren. Men jag hade ju lagt bajsen långt upp på ryggen så min tröja fick åka hem i en plastpåse. Jag fortsatte shoppingrundan i T-shirt…men jag var inte ledsen för det!! Mamma blev lite trött på mig när jag jämt måste bajsa när hon ska handla…men det är nåt med luften där, man blir liksom bara bajsnödig av den.

Jag fick en jätterolig fågel av mormor, en lurvig rosa tingest som låter kul och flaxar fint. Mamma fick skor och en tröja och så var alla glada och nöjda. Embla och hennes mamma fick också lite saker…nästan samma som jag och mamma, fast bara nästan.

Sen var det skönt att få somna i sin säng, det har varit en händelserik dag idag, bulan är mindre nu och det gör inte så ont längre. Jag ska aldrig försöka ta huvudhopp från sängen igen!

Lämna en kommentar