Jag har fått en gunga

Pruttljud är kuliga!Hej alla!

Nu var det ett tag sen jag skrev…det har hänt en del sen sist så det här blir en uppdatering för flera dagar.

I helgen fick jag en gunga av mamma och pappa!! Det är en stor ställning med 3 gungor, fast bara en som jag kan gunga i än så länge. Att gunga är jättekul och nu kan jag ju gunga när jag vill…nästan, mamma eller pappa måste ju också vilja va med…

Idag har jag varit hos mormor! Mamma skulle till tandläkaren så jag fick stanna hos mormor och busa….Och kan ni gissa vad jag gjorde…? Japp, jag bajsade en av mina rekordbajsar…långt upp på ryggen…så mormor fick bada mig och tvätta min tröja! Visst är jag rolig?!

Jag har lärt mig att göra pruttljud med munnen…det är jätteskojigt och så kittlas det i näsan! Pappa tycker också att det är kul med pruttljud så vi pruttar tillsammans så mycket vi kan.

Mina tänder blir fler och fler, nu har jag fått två kindtänder i underkäken också! Det gör jätteont när de kommer fram, men mamma och pappa är snälla och tålmodiga när jag är extra gnällig.

Pappa har varit jätteelak mot mig….i vårt vardagsrum har vi en liten lucka som sitter för ett hål med sladdar i, den luckan har varit mitt favoritställe att pilla på…men jag får inte pilla på den…så nu har pappa skruvat fast den…jag försökte få loss den jättemycket men den satt fast…så då la jag mig på golvet och skrek…sen hämtade jag en av mina leksaker och lekte med istället!! Nu måste jag hitta nåt nytt ställe att göra bus på…hmmm…jag ska nog komma på nåt snart!

1 maj var vi och hälsade på Scarfis gamla husse och matte i Bromölla! De har jätte-, jättemånga hundar och jag tyckte det var buskul att titta på dem. Jag satt i min vagn och skrattade när de skällde och lekte…hoppas att mamma och pappa skaffar en hund till snart…det är mycket roligare när de är fler…fast Scarfi är bra hon med!!

Nu har jag gungat mig trött och sover så gott i min säng!

Lämna en kommentar