Gott och blandat

Stenar är gott och kul.Ojojoj, nu var det längesen jag skrev till er här i dagboken!
Det har hänt en massa saker sen sist, så nu blir det lite gott och blandat här:

Jag har lärt mig att klättra upp i sängar och soffor och liknande. Det är jättekul och så kan man ju stå och hoppa i soffan och sängen.
Mina favoritställen är min stora säng på mitt rum, för där kan man titta ut på gatan om man står upp, och så är det fåtöljerna i vardagsrummet, de är mjuka och ulliga och känns kul att gnida fötterna mot.
Häromdan tog jag ett litet huvudhopp från fåtöljen och rätt in i bordet. Mamma hann sticka ut sin fot och fånga upp mig lite, så jag fick bara ett hack i läppen.
Det gjorde jätteont och blödde jättemycket! Men jag räds inte fåtöljerna för det, nästa dag var det skutt och hopp igen!

Mamma och pappa har satt upp mitt fina borgtält i köket. Det är jättekul att krypa in och ut ur det. Jag gör det t.o.m. på komando; -Gå in i tältet, säger mamma och då kryper jag snällt in där.
Scarfi gillar också mitt tält, men hon smiter ut så fort jag kommer in, jag tror att hon tycker att jag klappar henne lite för våldsamt…

Igår klippte mamma mitt hår. Det är inte alls kul att bli klippt tycker jag. Men det blev faktiskt rätt snyggt, så det var värt alla tårar och allt gnäll iallafall.

Jag har lärt mig att dansa till tuff rockmusik. Pappa och jag brukar sätta på musik ibland och då steppar jag som en tok. Man ska röra fötterna så fort man kan samtidigt som man vickar på rumpan och gungar med hela kroppen!!
Det är jättekul och jag blir alltid på gott humör när jag får dansa. Ibland dansar jag fast det inte är nån musik på…det går bra det med men det är kuligare med musik.

Farfar visade mig hur snus ser ut, då snodde jag snabbt två prillor och stoppade dem i munnen. Det var ganska gott men pappa var snabb och tog dem ifrån mig….Farfar såg mest förskrämd ut, han trodde inte att jag skulle sno dem. han trodde att jag bara skulle lukta lite på dem…tji fick han! Sen försökte jag äta lite stenar men det fick jag inte det heller….

Jag har nästan lärt mig att äta själv! Ibland när mamma och pappa är bussiga så får jag en egen tallrik och egen sked och får sitta med och äta alldeles själv! Mycket hamnar utanför och Scarfi får en hel del, men det är kul!!

I augusti ska jag börja på dagis, det ska bli spännande. Tänk så mycket bus jag kan hitta på då!

Nu måste jag gå och dansa för det är Caesars palace på stereon där nere! Hej då för den här gången!

Lämna en kommentar