Lego, siffror och lite annat

Tjenare stumpan! Hur är läget?Nu har jag hunnit komma in i det här med att vara storebror lite mer.
Freja är jättesöt och jag gillar att klappa henne på huvudet och att pussa och krama henne.
Jag har börjat fatta det här med att snacka också, så nu pratar jag hela tiden- ibland förstår mamma och pappa inte vad jag säger, men det gör inget…jag snackar bara vidare.
Jag kan namnen på nästan alla vi känner, mest gillar jag att säga Mimmi och Freja, sen kan jag räkna till 6 och så kan jag början på alfabetet…jag har bara greppat A, B och C än sålänge men jag ska nog lära mig resten snart.

På dagis sjunger vi många sånger och dem vill jag att mamma och pappa ska sjunga för mig när vi är hemma också. Imse Vimse, Pippisången, Litet hus och Lilla snigel är några av sångerna som jag ”kan”. Till en del av sångerna är det rörelser och dem är jag en fena på…

Jag gillar att bygga torn med Legoklossar för tillfället. Höga, höga torn blir det.
Det är viktigt att veta vilken färg klossarna har, så det övar jag också – blå, grön, gul och röd kan jag, ibland kan jag rosa och vit också, men det är bara ibland.

Sen har jag blivit stora killen som kan somna själv, utan att nån sitter brevid mig. När jag sover middag så säger mamma godnatt och går ut ur rummet och då somnar jag fint själv, bara man har sin snuttefilt så går allt bra!

Nu ska jag busa vidare och leka med mitt nya leksakskök som jag har fått av mamma och pappa!

Ha det bra så ses vi snart!
Pussen och kramen!

Lämna en kommentar